afbeelding

Het bedrijf

Roelof’s Autoschade is een allround autoschadebedrijf, geselecteerd Univé schadespecialist en erkend Focwa lid. Het bedrijfspand, centraal gelegen op het industrieterrein "De Vriezerbrug" langs de A28, is eenvoudig te bereiken. Het gebouw inclusief kantoor beslaat 500 m2 en laat zien dat de eigenaren streven naar kwaliteit en professionaliteit. Sinds 2002 heeft het bedrijf een vaste klantenkring opgebouwd varieert van (lokale) bedrijven tot particulieren.

Roelof´s Autoschade biedt naast het standaard schadeherstel veel meer mogelijkheden. Werkzaamheden als het uitdeuken zonder spuiten, ruitreparatie en Spot Repair. Daarnaast vervaardigt zij ook reclameteksten voor auto's en reclameborden. Roelof's Autoschade heeft uitgebreide poetsvoorzieningen en verzorgt spuitwerk aan onder andere radiatoren, keukens en meubilair.

Roelof's Autoschade biedt gratis vervangend vervoer bij reparatie aan uw auto. U betaald voor het gebruik alleen de brandstofkosten, verder zijn er aan het gebruik geen kosten verbonden.

Vennoten

Roelof’s Autoschade VOF is een schadeherstelbedrijf met twee vennoten:
Roelof Poppen en Roelof Leuning

duurzaam unive Focwa