afbeelding

Duurzaam repareren

Ons bedrijf is gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren.

Dat geeft voor u als klant de garantie dat uw auto is gerepareerd met duurzame producten die het milieu minder belasten. Roelof’s Autoschade koopt enkel nog goederen en producten in bij eveneens gecertificeerde bedrijven waardoor wij u auto duurzaam hebben gerepareerd.

Afvalstromen

Al het afval wordt door ons gescheiden en voor hergebruik aangeboden. Alleen producten of goederen die niet her te gebruiken zijn worden door ons als bedrijfsafval afgevoerd. Zo worden bumpers, plastic folie, oud en vervangen plaatwerk en papier voor recycling aangeboden.

Banden

Wij controleren uw auto bij aflevering op mogelijke gebreken. Ook is de bandenspanning door ons gecontroleerd. Indien de bandenspanning niet volgens de voorgeschreven norm op spanning is, kan dat leiden tot extra brandstof gebruik waardoor het milieu extra belast wordt. Het is dus belangrijk om regelmatig de spanning van uw banden te controleren.

Mocht u nog vragen hebben over de stichting Duurzaam repareren kunt u bij ons terecht of neem een kijkje op duurzaamrepareren.nl. Hier kunt u ook alle bedrijven vinden die bij deze stichting zijn aangesloten.

duurzaam unive Focwa